Nieuws

 
  Kijk hier voor het actuele nieuws en mededelingen. Lees verder >>  
     
 

Webcam

 
  Kijk hier voor webcam beelden van de haven. Lees verder >>  
     
 

Weer

 
  Weerstation Lees verder >>  

 


Inschrijven Snertrace

De Snertrace wordt georganiseerd op zondag 15 oktober.
De inschrijvingen staan open, schrijf je alvast in!


Programma Snertrace
Ontvangst in de sociëteit vanaf 10:00 uur.
Briefing (in de sociëteit): 11:00 uur.
Start van de zeilwedstrijd: 12:00 uur.


Alle informatie over de race vind je bij de wedstrijdinformatie.


Uitslag Haringrace

De uitslag van de Haringrace staat online.


   
 

Wedstrijdkalender 2017: Veerse Meer en omgeving

Klik op onderstaande link:

http://www.veersemeercup.nl/wedstrijdkalender

 

   
 

Foto's Snertrace
23 oktober 2016

>> klik hier voor foto's

 

 

   
 

Eredivisie zeilen 2016

Veere – Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september strijden zeilers op het Veerse Meer bij Veere in de eredivisie zeilen. Een attractieve en toonaangevende zeilcompetitie en een spektakel dat vanaf de Torenwal goed is te volgen. Op zaterdag 10 september kunnen kinderen met een speciaal programma kennismaken met de zeilsport.

Eredivisie zeilen
Achttien toonaangevende watersportverenigingen strijden gedurende het jaar om de titel landskampioen. Op 9, 10 en 11 september strijken de zeilers neer in Veere. De formule is helder: korte races, identieke boten, één wedstrijdbaan en vijf speelronden. De Eredivisie Zeilen is de toonaangevende zeilwedstrijd die iedereen snapt en die, met deskundig commentaar, vanaf de Torenwal goed is te volgen. Uit Zeeland strijden teams uit Wolphaartsdijk en Breskens mee. De wedstrijden beginnen om 10.00 uur (vrijdag om 10.30).Watersport Experience
Op 10 september kunnen kinderen tussen de 5 en 15 jaar onder professionele begeleiding kennismaken met de zeilsport tijdens de watersport experience. De dag start om 7.30 uur met een ontbijt met de zeilers van de eredivisie in de Peperboom in Veere. Na een kort bezoek aan Museum Veere en een tentoonstelling geïnspireerd op de Plastic Soup Foundation, kijken de kinderen om 10.00 uur naar het startschot van de eredivisie, dat door burgemeester Van der Zwaag wordt gelost. Vanaf 10.30 uur krijgen de kinderen een zeilworkshop met uitleg over de theorie en natuurlijk gaan ze een middag lang het water op. Het evenement duurt tot 17.00 uur, deelname kost 10 euro. Inschrijven via www.stichtingzsl.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij.

kijk hier voor meer informatie: www.eredivisiezeilen.nl